AMASAR Hungary Kft - masszázságy és masszázs kellék webáruház

MINDEN, AMI MASSZÁZS

Bevezetés a masszázs művészetébe

Thai masszázzsal a betegségek kialakulása ellen

A masszázs évszázadok óta művészet, egy olyan terület, ami egyformán veszi kezelésbe a testet és lelket. Ez a művészet gyógyhatásai miatt igazán népszerű és kedvelt. Mai rohanós, ideges, stresszes világunkban jól esik a testnek, ha finom kezek gyúrják, és masszírozzák – írja az amasar.hu.

A masszázs során olyan izmokat is felfedezünk magunkon, amit korábban elképzelni se tudtunk volna. Mesteri kezek lazítják el az izmokat, és masszírozzák azokat a relaxációig. A masszázs képes rá, hogy ellazítsa az embert, levigye alfába, és nyugodt, kényelmes érzést biztosítson. Ez egy olyan helyzet, amire minden férfi és nő vágyik. Maga a nyugalom és a teljes felszabadulás. Ellazítja a testet, és minden izomcsoportot átmozgat. A masszázs, gyógyító és szépítő hatású és fájdalomcsillapító is.

Bővebben: Bevezetés a masszázs művészetébe

Tudod, mivel keneget masszőröd? Lehet, hogy kőolajszármazékokkal…

Tudod, mivel keneget masszőröd? Lehet, hogy kőolajszármazékokkal…

Napjainkban egyre többet emlegetik a kőolajszármazékokból készült kozmetikumok károsabbnál károsabb hatásait. Ám tudjuk-e, hogy mit tartalmaz a sokszor természetes alapanyagok felhasználásával hirdetett masszázsolaj?

Te pontosan ismered annak a kencének az összetevőit, mellyel akár hetente is átkenegetik a bőröd? Amennyiben neked számít, hogy mi kerül a bőrödre, akkor bátran kérdezd meg a masszázst végző személytől, illetve olvasd el az olaj csomagolásán található összetevők listáját. Sokan csupán legyintenek, mikor szóba kerülnek a natúrkozmetikumok, hogy bizony ilyesmi nem is létezik, hiszen mindegyik krém és olaj tartalmaz mesterséges anyagokat is. El kell mondani azonban, hogy léteznek 100%-osan organikus eredetű krémek és masszázsolajok is.

Bővebben: Tudod, mivel keneget masszőröd? Lehet, hogy kőolajszármazékokkal…

Termék kereső

kategória
gyártó
Google Analytics Alternative