Az AMASAR Hungary Kft (www.amasar.hu) nem vállal felelősséget semmilyen körülmények között, semmilyen típusú kárért, mint pl.: hibás vagy hiányos tartalom, a portál nem elérhető, a vírusok átvitele illetve káros és sértő programok jelenléte a weboldal tartalmában, annak ellenére, hogy megtett minden szükséges technikai intézkedést, hogy megakadályozza azt.

Az AMASAR Hungary Kft nem vállal felelősséget az olyan tartalom és információkért, melyek bizonyos fórumokban, chaten, blogokon, a szociális hálózatokon, illetve bármely más médiumban jelennek meg, amelyek lehetővé teszik, hogy harmadik felek önállóan publikáljanak a világhálón. Azonban amasar.hu elérhetővé válik minden felhasználó számára, a hatóságok és a biztonsági erők számára is, és aktívan visszavonja vagy esetleg blokkolja az összes olyan tartalmat, amely befolyásolhatja vagy sértheti a nemzeti jogot vagy a nemzetközi jogot, illetve a harmadik felek jogait vagy az erkölcs és a közrend jogot. Ha a felhasználó úgy ítéli meg, hogy a weboldalon létezik érzékeny tartalom, kérjük, azonnal értesítse az  AMASAR Hungary Kft-t. Weboldal át lett vizsgálva és tesztelve, hogy mindenképpen helyesen működjön. A szabályszerű működés garantálható a nap 24 órájában a hét 7 napján és az év minden napján. Azonban AMASAR Hungary Kft nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy bizonyos programozási hibák, illetve vis maior okok, természeti katasztrófák, sztrájkok vagy hasonló körülmények következhetnek be, melyek lehetetlenné teszik a weboldalhoz való hozzáférést.

Az AMASAR Hungary Kft előzetes beleegyezése nélkül kifejezetten meg van tiltva a linkek publikálása, az amasar.hu oldalon kívül, kereskedelmi céllal, amelyek lehetővé teszik a weboldalhoz való hozzáférést. Az AMASAR Hungary Kft nem vállal felelősséget a harmadik felek weboldalainak tartalmáért melyek összeköttetést teremtenek az amasar.hu oldallal.

Copyright © 2017 AMASAR - all right reserved. Az AMASAR Hungary Kft írásos engedélye nélkül az www.amasar.hu weboldalon található információk (kép és szöveg) részben vagy egészben történő felhasználása tilos!