Elállási  joggal magán- és jogi személyek egyaránt élhet.

A visszaküldés feltételei:
 • Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot is rendelt, úgy csak egy kibontott termék küldhető vissza, a többit csak bontatlan és sértetlen csomagolással vesszük vissza.
 • A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogyan kézbesítésre került; tehát az összes tartozékával és dokumentumaival együtt. Nem tudjuk elfogadni olyan termékek visszaküldését, amelyeket nem megfelelő használtak, illetve amelyeken fizikai sérülés, ütés vagy rongálás nyomai láthatóak.
 • A termék visszaküldéséhez feltétlenül szükséges az eredeti garancialevél, amennyiben a garancialevél a gyártó által lett kiállítva. Az amasar.hu által kiállított garancialevelet megtalálja amasar-os fiókjában. Mivel a vásárolt termékek garancialevele elektronikus formában letölthető saját fiókjából, így ezeket nem szükséges csatolnia a csomaghoz.
 • Abban az esetben, ha a termék csomagolása sérült, karcolt, ütést szenvedett vagy hiányoznak belőle bizonyos (alkat)részek, úgy a szerviz megvizsgálja a visszaküldött terméket, és ezt követően bírálja el a visszaküldés jogosságát. A vizsgálat eredményétől függően kerül elbírálásra, hogy az AMSAR Hungary Kft. a termék teljes vételárát, vagy csupán annak egy bizonyos hányadát téríti-e vissza. A vizsgálat eredményéről minden esetben értesítést kap a vásárló.
 • Ismétlődő visszaküldés esetén (több mint 3 alkalom) fenntartjuk a jogot a visszaküldés elutasítására.
A visszaküldési feltételek különböznek egyes termékkategóriák esetében:
 1. Az alábbi termékek, termékcsoportok visszaküldése csak abban az esetben lehetséges, ha nem voltak használva és ezt a rajta levő címke bizonyítja:
  • masszázságyak, masszázsasztalok, masszázsszékek
 2. Az alábbi termékek, termékcsoportok visszaküldése csak bontatlan, gyári csomagban lehetséges:
  • Szépségápolási és kozmetikai cikkek (masszázsolajok, masszázskrémek)
 3. A 14 napos áru-visszaküldési / elállási jog nem vehető igénybe a következő termékek esetén: 
  • Azok a termékek, melyek nem rendelkeznek az eredeti csomagolásukkal (amellyel kiszállításra kerültek).

Elállási jog gyakorlásához bővebben itt tud tájékozódni.