INGYENES KÉZBESÍTÉS ÉRTÉKHATÁRA BRUTTÓ 25 000 Ft,
azaz MINDEN MASSZÁZSÁGYAT és masszázs széket
INGYEN KISZÁLLÍTUNK egész Magyarország területén


BUDAPESTI RAKTÁR KÉSZLET ESETÉN

AMASAR - kiszállítás


Átvételi lehetőségek :

 1. Kézbesítés GLS Hungaryfutárszolgálattal belföldre (általában 1 munkanap), bruttó árak:
  Rendelés értéke (HUF) Magyarország Külföld
  25 000 Ft alatt 1490 Ft  hívjon minket
   25 000 Ft fölött ingyenes hívjon minket
  A táblázatban megjelölt árak csomagonként értendőek és minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t!
  • küldemény mérete nem haladhatja meg a 100x75x60cm méretet. Mérethatáron felüli csomagok szállítási alap szállítási díj kétszerese: 2 x 1490 Ft
  • utánvét esetén: az utánvét díja ingyenes (utánvétkezelés csomagonként 499 996 Ft összeghatárig történik)
  • rendelésenként bruttó 25 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes
  • szállítás megrendelése leadása minden munkanap 13 óráig történik
  • kiszállítás hétvégén és ünnepnapokon (munkaszüneti napokon) nincs
  • Ideális esetben (budapesti raktáron levő termék, 13 óráig beérkező rendelés) a rendelés kiszállítása akár 1 munkanap is lehet.
  • Abban az esetben, ha a szállítási cím a Megrendelő által hibásan / pontatlanul lett megadva, és ezáltal nem lehetett kézbesíteni a csomagot, az ismételt szállítás teljes költségét a megrendelő köteles állni.
  • Kérjük, hogy munkahelyre történő szállítás esetén a cégnevet is tüntesse fel!
  • Utánvétellel történő kiszállítás esetén, amennyiben a Megrendelő indoklás és a webáruház felé történő jelzés nélkül megtagadja a megrendelés átvételét, a webáruház fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit csak átutalásos fizetési móddal teljesítse
 2. Ingyenes személyes átvétel:

Rendelhetek Külföldről?

Természetesen lehet rendelni és külföldí kiszállítást is vállalunk. A környező országok és európai országok díjszabása esetenként változik. Külföldi kiszállítás esetén a megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel a külföldi szállítások díjszabása eltér a belfölditől.

Ajándékba küldés

Küldheti a terméket meglepetésként - ajándékba. A rendelés megadásakor kérjük a megjegyzés rovatba beírni, hogy "AJÁNDÉKBA KÜLDÉS". Megrendelés után kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot és megbeszélik a részleteket.

Hasznos tanácsok kiszállítássál kapcsolatban:

Kérjük, hogy a problémamentes kiszállításhoz és áruátvételhez, olyan címet (ház, lakás, iroda) adjanak meg, ahol munkanapokon 08-16 óra között a megadott átvevő személy (név és mobiltelefonszám) a csomagot át tudja venni. Amennyiben a kiszállítás idejével kapcsolatban külön igénye van (pl. délelőtti vagy délutáni kiszállítás kér), kérjük, jelezze megrendeléskor, hogy minél előbb átadhassuk az információt a futárszolgálatnak. Futárszolgálat ez után telefonon egyeztetni fog, hogy a csomag kívánság szerint eljusson címre.

Mikor és hogyan történik a kiszállítás? 

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik, a rendelés leadásakor megjelölt időszakban vagy telefonon egyeztetett napszakban. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk. Masszázságyak szállítása esetén, a szállítási költség magába foglalja a készülék épületbe (házba, lakásba, irodába) történő szállítását, igény esetén a kicsomagolását és a csomagolóanyag elszállítását is, melyet a megrendeléskor kérjük jelezni.

Honnan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?

Csomagod összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben és/vagy SMS-ben is küldünk értesítést. Kiszállítással kapcsolatos igényét kérjük, minél előbb jelezze megrendeléskor, vagy kiszállításkor a futárszolgálatnak.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizd le!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Szerződött futárszolgálati partnereink elérhetőségei:

Futárszolgálat: GLS Hungary 

 • Csomagküldés követése - applikációk: apple store | Google Play Store | Windows Store
 • Telefonszám: +3618020265 | +36208900660
 • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Web: gls-group.eu/HU/hu/home
Kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.


Amennyiben további kérdései vannak, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.